Constantin Budescu Fcsb

Constantin Budescu a semnat un contract valabil un an cu FCSB cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Budescu la FCSB e mutarea acestui mercato în Liga 1.


Pin By Ciprian Borzan On Steaua E Fcsb Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt

Constantin Budescu tentat să revină la FCSB Mijlocașul Constantin Budescu are pe masă oferta lui FCSB la care trebuie să dea un răspuns până la finalul acestei zile.

Constantin budescu fcsb. Numele lui Constantin Budescu care este legat contractual de saudiții de la Damac până în 2022 este vehiculat constant în Liga 1. Oana Zăvoranu S-A DESPĂRȚIT de soțul său. Cu cine L-A PRINS în fapt pe Alex Ashraf Tânărul care susţine că a călătorit în timp şi a filmat planeta peste 6 ani a.

Revine Constantin Budescu la FCSB. Când e așteptat să semneze cum au decurs negocierile. Mijlocașul va încasa un salariu lunar de 20000 de euro lunar și a primit și o sumă importantă de bani la semnătură 200000 de euro.

ProSport a aflat că tratativele au picat și Budescu a reluat discuțiile cu grupările din Liga 1 care îl doreau. Constantin Budescu la un pas de revenirea la FCSB. Constantin Budescu s-a transferat ieri oficial la FCSB.

Din informațiile Digi Sport Gigi Becali i-a făcut deja o ofertă clară lui Budescu iar talentatul playmaker trebuie să ofere un răspuns în cursul zilei de astăzi. ProSport a anunțat de acum două zile această mutare-bombă în campionatul intern. Dacă s-ar înţelege cu FCSB Budescu ar reveni liber de contract şi ar încasa de la Becali o primă de instalare importantă plus un salariu pe măsură.

Este practic o revenire. Digi Sport Special luni 2130 Digi Sport 1. Care e situaţia cu arabii de la Damac.

Un an de contract salariu lunar de 25000 de euro și o primă de instalare de 200000 de euro. -revenim imediat cu mai multe amănunte-. Fotbal Club luni 1930 Digi Sport 1.

Când e așteptat să semneze cum au decurs negocierile Când e așteptat să semneze cum au decurs negocierile Așa cum digisportro a anunțat în cursul zilei de luni FCSB i-a făcut o ofertă mijlocașului ofensiv care arată astfel. În cariera sa Constantin Budescu a evoluat la Petrolul Astra Dalian Yifang FCSB Al-Shabab și Damac de care s-a despărțit în urmă cu câteva zile. De asemenea el va avea un salariu lunar de 25000 de euro.

Constantin Budescu 32 de ani este la un pas de revenirea la FCSB. Constantin Budescu e aproape de FCSB. Mijlocașul nu s-a înțeles cu formația din Qatar cu care era în negocieri astfel că ia serios în calcul o revenire în Liga 1.

Constantin Budescu a semnat cu FCSB Budescu a acceptat condiţiile lui Gigi Becali şi va încasa 200000 de euro la semnătură. Este cel de-al treilea transfer efectuat de FCSB de la venirea lui Edi Iordănescu după cele ale lui Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe. FCSB e aproape să dea lovitura și să îl aducă pe Constantin Budescu.

Iar Budescu i-a promis în mai multe rânduri că ar agrea o revenire la FCSB. Ierarhia celor mai bine plătiți 10 jucători din campionat e monopolizată de FCSB și CFR. Asta pentru că vine la echipa din Berceni din postura de jucător liber de contract după despărţirea de Damac.

FCSB face o nouă tentativă în speranța că-l va putea transfera pe Constantin Budescu. Mai mult Damac a adus în. Constantin Budescu 32 de ani și-a dat acordul pentru a evolua pentru FCSB în acest sezon.

Așa cum digisportro a anunțat în cursul zilei de luni FCSB i-a făcut o ofertă mijlocașului ofensiv care arată astfel. FCSB a negociat pentru readucerea lui Constantin Budescu 32 de ani iar playmaker-ul a acceptat propunerea lui Gigi Becali urmând ca azi să semneze noul contract. Liga 1 Constantin Budescu în precedenta sa aventură la FCSB Foto.

Tocmai de aceea patronul FCSB a reluat discuţiile cu Budi după ce s-a aflat că pleacă de la Damac. Ce indicii a oferit mijlocașul în ultimele ore. Constantin Budescu a evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2017-iulie 2018 atunci când a fost transferat de către arabii de la Al-Shabab.

Finanțatorul de la FCSB i-a propus jucătorului un contract pe un an cu salariu lunar de 25000 de euro și o primă de instalare de 200. Jucătorul pare că își dorește să revină în curtea vicecampioanei lansând indicii în acest sens în mediul online. Fotbalistul a negociat după ce a rămas liber de contract cu o formație din Qatar.

Constantin Budescu 32 de ani a reușit să se salveze de la retrogradare în sezonul precedent cu Damac în Arabia Saudită iar acum ar putea reveni în Liga 1. Internaționalul român ar putea fi lovitura verii pentru Gigi Becali la FCSB mai ales că acum l-a vândut și pe Olimpiu Moruțan de pe urma căruia va încasa 42 milioane de. Un an de contract salariu lunar de 25000 de euro și o primă de instalare de 200000 de euro.

Miercuri în conferința de presă dinainte de meciul dintre FCSB și Șahtior Karagandy Dinu Todoran a mărturisit că dorește să îl antreneze pe Budescu și că totul depinde de domnul Becali. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 32 de ani a fost prezent marţi dimineaţă la baza clubului FCSB din Berceni pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului. Constantin Budescu 32 de ani va primi la FCSB un salariu de 20000 de euro pe lună și peste el în topul câștigurilor dintre fotbaliștii din România sunt doar Chipciu și Keșeru.

Constantin Budescu reprezintă de departe unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară în Liga 1 iar aducerea sa poate reprezenta o garanție a câștigării campionatului de către FCSB după șase ani de pauză. Budi a mai fost dorit și în Zona Golfului dar se pare că nu a ajuns la o înțelegere cu cei de acolo astfel că își va continua cariera. Constantin Budescu la un pas de revenirea la FCSB.

Varianta poate deveni realitate mai ales că Damac a jucat deja două meciuri în campionat iar Budi a fost departe de echipă. Din câte se pare Budescu va încasa 20000 de euro pe lună la noua sa.


Pin Na Doske Futbol


Pin En Football Crests


Biletul Zilei Fotbal Din Liga 1 Cu 50 De Lei 22 10 2017 Football Football Wallpaper Sports


Harlem Gnohere Fcsb Jucătorul Meu Preferat De La Steaua Football Wallpaper Sports Football


Pin On Fotbal Naționala Romania


Pin By Allforyou On Steaua Fcsb Red And Blue 2 Colours Wrestling


Constantin Budescu Fcsb Football Wallpaper Sports Football


Pin By Ciprian Borzan On Steaua E Fcsb Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt


Futbol Panosundaki Pin


Marcus Rashford Marcus Rashford Manchester United Fictional Characters


Nicolae Stanciu


Razvan Marin Standard Liege

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel