Budescu La Fcsb

Dacă nu o să joc până la finalul contractului n-am ce face. Constantin Budescu la un pas de revenirea la FCSB.


Is Constantin Budescu Returning To Fcsb It Seems Plausible To Me I Know That Gigi Becali Would Like It

Ce salariu va primi Constantin Budescu la FCSB Gigi Becali i-a propus lui Budescu un salariu lunar de 25000 de euro dar şi o primă de instalare uriaşă.

Budescu la fcsb. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 32 de ani a fost prezent marţi dimineaţă la baza clubului FCSB din Berceni pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului. Constantin Budescu s-a transferat ieri oficial la FCSB. Prima reacție a jucătorului Coronavirus România bilanț 7 septembrie.

Patronul FCSB Gigi Becali a anunțat recent că mijlocașul ofensiv are șanse mari să ajungă în Gruia - detalii AICI. Au jucat mulţi ani împreună Budescu şi Alibec se înțeleg bine. Florinel Coman s-a operat la Londra după accidentarea suferită.

Regizat de Edward Iordănescu. Constantin Budescu s-ar putea întoarce în Liga 1. CFR Cluj și FCSB îl vor.

Ce a spus Gigi Becali după succesul lui FCSB cu Dinamo. The artist returns nr. Gigi Becali a confirmat că Edi Iordănescu și Meme Stoica încearcă să îl readucă pe Budescu în Liga 1 cu toate că și CFR Cluj îl dorește pe fostul jucător al.

Când e așteptat să semneze cum au decurs negocierile. Cum a fost prezentat Constantin Budescu la FCSB FCSB prezintă Artistul. Budescu mai avea un an de contract cu arabii de la Damac FC iar patronul FCSB Gigi Becali spera ca jucătorul să-și rezilieze contractul în această vară pentru a-l putea transfera.

Articol scris de Digi Sport. Budescu aproape să revină la FCSB. În cursul zilei de marți Constantin Budescu a semnat cu FCSB un contract valabil pe două sezoane și va încasa un salariu lunar de 25 de mii de euro plus un bonus de instalare de 200 de mii de euro.

Constantin Budescu 32 de ani este la un pas de revenirea la FCSB. Jucătorul a venit la insistențele antrenorului Edi Iordănescu la fel ca și Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe. Acesta a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de gruparea Damac din Arabia Saudită.

VIDEO Dinamo - FCSB 0-1 Gigi Becali 62 de ani a preferat să nu facă tam-tam după succesul pe care roș-albaștrii l-au înregistrat în fieful rivalilor miercuri seară în. Așa cum digisportro a anunțat în cursul zilei de luni FCSB i-a făcut o ofertă mijlocașului ofensiv care arată astfel. Ierarhia celor mai bine plătiți 10 jucători din campionat e monopolizată de FCSB și CFR.

Constantin Budescu 32 de ani va primi la FCSB un salariu de 20000 de euro pe lună și peste el în topul câștigurilor dintre fotbaliștii din România sunt doar Chipciu și Keșeru. Când ar putea semna mijlocașul cu echipa lui Becali. Inclusiv descrierea postării prin care era anunțat transferul a fost inedită.

Se pare că viitorul fotbalistului e însă departe de București. Din câte se pare mijlocașul a fost de acord și va semna un contract pe cel puțin. Budescu an bun la FCSB În sezonul 2017-2018 când a îmbrăcat tricoul roș-albastru Budescu a fost cel mai bun fotbalist al echipei antrenată atunci de Nicolae Dică.

A marcat 14 și a oferit 12 assisturi. A disputat 37 de meciuri în toate competițiile și a produs nu mai puțin de 26 de goluri. Mijlocașul nu s-a înțeles cu formația din Qatar cu care era în negocieri astfel că ia serios în calcul o revenire în Liga 1.

Negocierile dintre Costantin Budescu 32 ani și Damac pentru prelungirea contractului nu au avut finalitate așa că FCSB a intervenit pentru a-l convinge pe mijlocașul ofensiv să se întoarcă la clubul roș-albastru. Pot discuta cu orice echipă Dacă o să fie ceva de la FCSB de la altă echipă pot discuta mai am 5 luni aici şi voi vedea ce voi face. Constantin Budescu 32 de ani s-ar putea întoarce la FCSB după ce mijlocașul ofensiv și-a reziliat contractul cu formația saudită Damac.

Un an de contract salariu lunar de 25000 de euro și o primă de instalare de 200000 de euro. Constantin Budescu dorit în trecut la FCSB. Din câte se pare Budescu va încasa 20000 de euro pe lună la noua sa.

Constantin Budescu gata de revenirea la FCSB. Budescu mai are un an de contract cu arabii de la Damac FC. Exclusiv Vine Budescu la FCSB pe ultima sută de mercato.

Constantin Budescu reprezintă de departe unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară în Liga 1 iar aducerea sa poate reprezenta o garanție a câștigării campionatului de către FCSB după șase ani de pauză. 2033 de cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19. Budescu la FCSB e mutarea acestui mercato în Liga 1.

Este practic o revenire. 27 de meciuri a jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB în sezonul 2017-2018 când a. 7 septembrie 2021 se arată pe pagina de Facebook a clubului roș-albastru.

Budescu ar putea veni la FCSB doar din postura de jucător liber de contract și ar încasa și o primă de instalare atrăgătoare plus un salariu care să.


3f8dizfnrf9azm


News Alert E Gata Constantin Budescu A Semnat Cu Fcsb Anunțul Lui Gigi Becali Detaliile Contractului


Constantin Budescu Fcsb Football Wallpaper Sports Football


Wbuq68p2p K8em


Zezsp Ntk8 O1m


Program Pripravy Klubu Fortuna Ligy Soustredeni Pratelske Zapasy Isport Cz


Gg4day Gr4vslm


Harlem Gnohere Fcsb Jucătorul Meu Preferat De La Steaua Football Wallpaper Sports Football


Iuw4or6fktmkom


Nicolae Stanciu


Pin On Fotbal Naționala Romania


Cqq358o5eivs0m


Pin By Ciprian Borzan On Steaua E Fcsb Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt


Gigi Becali Prima Reacție După Ce S A Aflat Că Budescu E Aproape De Fcsb De Ce Se Teme Patronul In Cazul Ofertei De La Arabi De La Oră La Oră Exclusiv


Constantin Budescu La Baza Fcsb Ului Urmează Să Semneze Contractul Cu Ce Salariu L A Convins Gigi Becali


February 16 2018 Constantin Budescu 11 Fcsb Bucharest At The End Of The Uefa Europa League 2017 2018 Round Of 32 First Leg Between Fcsb Bucharest Rou And Ss Lazio Roma Ita At National


Constantin Budescu Este Aproape De O Revenire La Fcsb Ce Salariu Ar Urma Să Primească Eurosport


Ponturi Fotbal Fcsb Vs Rudar Velenje 02 08 2018


Qyzse17dporydm

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel